Gratis intake bij de huidtherapeut van Maassluis

Redactie 26-07-2018
Foto: SVClaudia Rotteveel en Tessa van Straalen houden gratis en vrijblijvend een intakegesprek.

Bij huidtherapeuten Claudia Thoen-Rotteveel en Tessa van Straalen van Huidkliniek Epilennium kunnen klanten terecht met allerlei huidproblemen. In de maanden juli en augustus geven de dames een gratis intake om u vrijblijvend te informeren.

Huid- en laserkliniek Epilennium bestaat 18 jaar en is al ruim tien jaar dé huidtherapeut van Maassluis. Epilennium is een veelzijdig centrum met veel medische en cosmetische behandelingen voor de verbetering en verjonging van de huid, maar ook voor oedeembehandelingen.

Huidplan

Bij de eerste intake brengt de huidtherapeute het huidprobleem in kaart. Claudia legt uit: "Elke huid is tenslotte anders en heeft een andere aanpak nodig. In het behandelplan vermelden we wat we gaan doen en welk resultaat er in een bepaalde periode gehaald kan worden. Niet alleen met behandelingen, maar ook met de producten van Avène."

De behandelingen zijn gericht op de verbetering en verjonging van de huid. "We helpen bij huidproblemen als couperose, acne, pigment, littekens, striae, wratjes en cellulite. Ook bieden we oppepbehandelingen voor de huid en permanente make-up", vertelt Tessa. Het resultaat is een gave en jongere huid. "Onze anti-aging behandelingen zetten de huid aan het werk om zich te vernieuwen, zoals de microneedling-methode met de Enterpen." Nieuw zijn de fillers en botox door een cosmetisch arts. Eens in de maand is hij in de kliniek.

Resultaat

Daarnaast is Epilennium dé expert in definitieve ontharing met de laser. "Tegenwoordig werken we met de Soprano Ice laser, de

nummer 1 op het gebied van ontharen", geeft Claudia aan. De laser is effectief en veilig, waardoor je het hele jaar door kunt behandelen. "Met gemiddeld 8 behandelingen zie je al definitief resultaat."

Verder heeft Epilennium zich gespecialiseerd in de behandeling van oedeem. Claudia "Met oedeemtherapie verminderen we de vochtophopingen, bijvoorbeeld na de behandeling van kanker, en behandelen we de littekens, die vaak voor pijn zorgen. Ook meten we therapeutische elastische kousen aan." Voor een gratis intake kunt u bellen naar 010-2467660.

Kijk voor meer informatie op www.epilennium.nl.