Manege Middenhof is Hippisch Ondernemer van het jaar

Redactie 20-09-2018
De prijs werd uitgereikt tijdens de Horse Event Ondernemersdag in Haarlemmermeer.
Foto: Manege Middenhof

Manege Middenhof is uitgeroepen tot Hippisch Ondernemer van 2018. De manege, die gehuisvest is op Zuidbuurt 8 te Maassluis, werd gekozen uit drie genomineerde paardenbedrijven.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Horse Event Ondernemersdag in Haarlemmermeer en is een initiatief van vakblad De Hippische Ondernemer. De dag werd voorgezeten door Anet van Trigt. Naast Manege Middenhof waren ook Pensionstal De Watermolen en Stal Johan Laseur genomineerd. Manege Middenhof ging er met de prijs vandoor vanwege de uitstekende indeling en opzet van het bedrijf, de samenwerking met de plaatselijke vereniging en een mbo-opleiding paardenhouderij, de lessen voor gehandicapten en de constante vernieuwing in het bedrijf waarbij rekening wordt gehouden met duurzaamheid en milieu.

De genomineerde bedrijven werden beoordeeld op klantgerichtheid, onderscheidend vermogen, kwaliteitsverbetering, deelname aan collectieve regelingen, personeelsbeleid, bijscholing en het behaalde en het te verwachten financiële rendement.

Manege Middenhof is al sinds 1976 de thuisbasis van Paardensportvereniging Lickebaert. De manege heeft middels nieuw aangelegde ruiterpaden direct toegang tot het natuurgebied. Naast dressuur-, spring- en carrousel-lessen wordt er op de manege ook lesgegeven aan verstandelijk gehandicapten.

Zondagmiddag 23 september van 13.00 tot 17.00 uur organiseert Manege Middenhof een Open Dag, waar iedereen welkom is om kennis te maken met de paardensport.