Peeters & Vermeulen makelaars | taxateursHistorisch pand in Maasland wordt modern makelaarskantoor

Redactie 27-09-2018
Foto: Peeters en VermeulenHet historische pand biedt nu onderdak aan Peeters en Vermeulen makelaars en taxateurs.

Makelaars en taxateurs Edward Peeters en Marco Vermeulen zetten hun samenwerking voort in een historisch pand in Maasland. Het pand is getransformeerd tot een modern makelaarskantoor.

Peeters en Vermeulen hebben sinds begin van dit jaar al de krachten gebundeld en een veelzijdig makelaarskantoor op de markt gezet. Het kantoor verzorgt aan- en verkopen en taxaties van woningen en bedrijfsruimten in de hele regio. Met hun jarenlange ervaring in het makelaarsvak hebben zij veel kennis van de regionale vastgoedmarkt. Zo is Edward Peeters Makelaardij sinds 1974 een bekende naam in Maassluis en omstreken.

De afgelopen maanden hebben de heren hun gezamenlijke naamsbekendheid uitgebouwd. "We werken echt met passie, plezier, energie en liefde voor het vak."

Verhuizing

Het nieuwe kantoor aan de 's-Herenstraat 54 in Maasland is veel toegankelijker dan de oude locatie. "Ons kantoor in Maassluis aan het Kerkplein bleek te klein om onze diverse diensten aan te blijven bieden", geeft Edward aan. "Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie met een etalage om ons aanbod te presenteren, meer werkplekken en een ruimte om een klantgesprek te kunnen houden." Marco: "Dit pand is lekker licht en heeft alles wat we wensen. Hier kan iedereen binnenlopen voor een vraag. Daarbij helpen we mensen graag in iedere fase van een aankoop, verkoop of taxatie. Ons nieuwe kantoor is begin september geopend, vanaf nu heten wij iedereen meer dan van harte welkom!"

Transparant en open

Beide makelaars zijn gecertificeerd makelaar en taxateur voor het taxeren, verkopen en aankopen van woningen en bedrijfsruimten. Er zijn verschillende vormen van dienstverlening: van full-service met een persoonlijke aanpak tot maatwerk. De basis blijft helder, transparant en open. De taxatierapporten en bedrijfsmatige taxaties voldoen aan de eisen van de valide instituten en brancheorganisaties.