BY JUUL organiseert speciale ladies night

Redactie 12-10-2018
Tijdens de Ladies Night is er onder meer een modeshow.
Foto: BY JUUL

Na het succes van de vorige editie kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Daarom organiseert BY JUUL op 18 oktober wederom een speciale Ladies Night. Tijdens deze Ladies Night wordt u ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels. Hierna kunt u genieten van een leuke modeshow welke wordt opgevolgd door een loterij met uiteenlopende prijzen. Zo kunt u een brunch bij Beachclub Royal winnen, kleding van BY JUUL en cadeaubonnen van Sneakable, Van Es Byoux, Jaap Landman Slagerij, Doppio Espresso en Cuts and Colours Kappers.

Tijdens de Ladies Night wordt u volledig in de watten gelegd. Gall en Gall zorgt voor de drankjes, en Jaap Landman Slagerij komt meerdere keren langs met heerlijke hapjes. Naast de modeshow en de loterij maakt BY JUUL ook haar nieuwe herfstactie bekend.

De toegang tot het evenement is helemaal gratis. En natuurlijk biedt BY JUUL u de mogelijkheid om deze avond te shoppen met een leuke korting. Vanaf 19.00 uur wordt u ontvangen met een drankje en ontvangt u een gratis lot voor de loterij.

U vindt BY JUUL in Winkelcentrum De Koningshoek.