Uitbreiding directie bouwbedrijf J.J. de Haas BV

Redactie 11-10-2018
Foto: J.J. de Haas BVJacco de Haas (links) en Hilbert van der Hout tekenen de overeenkomst.

Bouwbedrijf J.J. de Haas BV is afgelopen jaren gegroeid. Daarom is sinds 1 september van dit jaar de directie uitgebreid met Hilbert van der Hout. Samen met de huidige directeur Jacco de Haas zal Hilbert de dagelijkse leiding op zich nemen. Daarnaast gaat hij zich bezighouden met de grotere nieuwbouw- en verbouwingsopdrachten.

"Omdat ons bedrijf langzaam weer aan het groeien is, is het nodig om de mankrachten op kantoor verder aan te vullen. Het aantrekken van Hilbert als mede directeur is een mooie en zeer positieve ontwikkeling voor ons bedrijf en verwachten hiermee naar de toekomst toe goede stappen te hebben gezet", vertelt Jacco de Haas.

Al ruim 53 jaar voert Bouwbedrijf J.J. de Haas in de regio haar werkzaamheden uit. Het bouwbedrijf is een begrip in Maassluis, Maasland en omstreken als het gaat om burger- en utiliteitswerken. Kleine of grote opdrachten in nieuwbouw, verbouw of renovatie van woningen of bedrijfsruimtes; er is geen project hetzelfde. Maar ook (semi) overheidsinstellingen, architecten en bedrijven weten Bouwbedrijf J.J. de Haas BV steeds vaker te vinden met hun plannen. Jacco: "Waar we in het verleden aan de grotere projecten geen gehoor konden geven, verwachten we met het aantrekken van Hilbert ook dit stukje markt te kunnen invullen."

Voor Hilbert van der Hout is Bouwbedrijf J.J. de Haas niet onbekend. Ruim 14 jaar geleden is hij hier zijn werkende loopbaan begonnen. Nadien heeft hij een switch gemaakt naar enkele grote aannemers in de regio, waar hij veel ervaring heeft opgedaan in grote woning- en utiliteitsbouwprojecten. Nu na zoveel jaren is het een weerzien met veel vertrouwde klanten en collega's. "Het is mooi te zien dat na vele jaren, ook het vakmanschap en kwaliteit nog steeds aanwezig is en dat zijn ook de belangrijkste waarden van het bedrijf. Deze waarden zijn een goede basis om als bedrijf door te groeien en geeft veel vertrouwen voor de toekomst."