Chocking Chocolatiers opent deuren

Redactie 08-11-2018
Chocking Chocolatiers opent 8 november de deuren in Maassluis.
Foto: []

Maassluise liefhebbers van chocolade kunnen vanaf vandaag hun hart ophalen. Donderdag 8 november opent Chocking Chocolatiers haar deuren in de Versstraat van de Koningshoek. De nieuwe winkel is te vinden tegenover Zuivelhoeve en Slagerij Jaap Landman. Bij deze kiosk kan men zichzelf trakteren op de allerlekkerste en onweerstaanbare chocolade.

Bij de kiosk van Chocking Chocolatiers komen de chocoladegeuren de bezoekers tegemoet. Het assortiment bestaat uit chocolade in de breedste zin van het woord; van bonbons tot pindarotsjes en van wit tot puur. Natuurlijk zijn er rond de feestdagen tal van seizoensgebonden lekkernijen te vinden bij Chocking Chocolatiers. Momenteel ligt de winkel vol met de lekkerste chocoladeletters.

Naast chocolade, verkoopt Chocking Chocolatiers ook echte Goudse stroopwafels. En, een echte primeur voor de decemberdagen; letters van stroopwafel!

Om de opening te vieren ontvangen de eerste honderd klanten met een besteding vanaf 7,50 euro op 8 november een kortingsbon ter waarde van 2,50 euro en 1,50 euro voor een volgende aankoop bij Chocking Chocolatiers.