Snel en verantwoord fit worden met Miha BodyTec

Redactie 24-11-2018
BodyTec is geschtikt voor ervaren en onervaren sporters.
Foto: HLF

Je lijf fit krijgen en houden is heel belangrijk. Maar waar haal je de tijd én de zin vandaan om drie keer in de week in de sportschool te staan zwoegen om je beoogde doelstellingen te realiseren?

Miha bodytec benadert trainen vanuit een totaal nieuwe invalshoek: door middel van impulsen worden de acht grootste spiergroepen simultaan gestimuleerd. Hierin schuilt ook meteen de tijdswinst, omdat je in de gewone sportschool al die spiergroepen achter elkaar traint.

Prestaties

In de studio van Highline Fitness in 's-Gravenzande is iedereen enthousiast over de resultaten met BodyTec. Zowel de mensen met weinig trainingservaring vinden het prettig dat BodyTec, kort en krachtig is en de gevorderde sporters zien hun resultaten in de fitness met sprongen vooruit gaan. Met een betere conditie en meer krachtuithoudingsvermogen gaan je prestaties in de fitness of andere sport snel voorruit.

BodyTec is zo succesvol omdat een training slechts 20 minuten duurt, je persoonlijke en professionele aandacht krijgt, je getraind wordt en daar niet bij na hoeft te denken wat je zelf moet doen, de resultaten spectaculair zijn en er wordt gewerkt met vaste afspraken; de spreekwoordelijke stok achter de deur.

Rug

De klantengroep van Highline Fitness is heel breed. Van super fitte klanten tot klanten met rug-, bekkenbodem- of nekproblemen. Voor deze groep is training in de fitness te zwaar of de groepslessen te springerig. Na zes weken BodyTec hebben 83% van onze klanten met rugklachten al de helft minder last. Ook voor klanten met pijnklachten is er een spierontspanningsprogramma programma voor pijndemping en worden goede resultaten behaald voor een betere kwaliteit van leven.

Proefles

Eerst voelen dan geloven is het motto van Highline Fitness. Daarom mag iedereen gratis een introductieles volgen om deze unieke vorm van training te ervaren. Highline Fitness is te vinden aan de Einsteinstraat 6, 2691 GV 's-Gravenzande. Zie ook www.highlinebodytec.nl.