Grieks restaurant AlfaAlweer 10 jaar in Maassluis

Redactie 07-12-2018
Panos en Nick van Grieks restaurant Alfa proosten op het tien-jarig bestaan in Maassluis.
Foto: Alfa

De tijd is voorbij gevlogen. In 2008 opende restaurant Alfa haar deuren; inmiddels is het restaurant uitgegroeid tot een begrip in Maassluis en omstreken.

Aangestuurd door eigenaar Panos Tsatsos staat Alfa bekend om de kwaliteit, de service en de gastvrijheid. Dit voornamelijk mogelijk gemaakt door het vaste team in zowel de keuken als op de vloer. Een team wat al vanaf dag 1 nagenoeg gelijk is gebleven. Uniek in de horeca! Wat resulteert in stabiliteit. Bekend om de uitgebreide Grieks mediterraans georienteerde menukaart, weet de gast inmiddels wat hij of zij kan verwachten bij Alfa.

In de winter knus, warm en gezelig binnen dineren. Op zomerse dagen lekker borrelen, lunchen of dineren op het zonnige terras. Alles kan bij Alfa. Het familie restaurant is beide Kerstdagen geopend om a la carte te dineren. En omdat ze jarig zijn, trakteren ze de komende weken op een passende korting van 10% op de gehele rekening (niet tijdens de feestdagen). Daarnaast krijgt de gast een klein presentje per gezelschap.

Op naar de volgende 10 jaar!