Customized sneakers bij Sneakable

Redactie 13-12-2018
Foto: PRBabette Broeren komt naar Maassluis om sneakers te customizen.

Aanstaande zondag 16 december is er een extra koopzondag in Winkelcentrum Koningshoek. Dit zodat u de allerlaatste kerstcadeautjes voor de hele familie kunt inslaan.

Sneakerstore Sneakable pakt deze zondag extra uit. Zij nodigen namelijk Babette Broeren van Customs by BB uit. Babette is aanwezig om de door jou gekochte sneakers te customizen zoals jij dit wilt. Zij zorgt er dus voor dat jij de enige in de wereld bent met zulke toffe sneakers.

Babette is geen onbekende in de sneakerwereld. Zij is een van de bekendste sneaker painters van Nederland. Ze maakte bijvoorbeeld al exclusieve gecustomizde sneakers voor bekende Nederlanders als Kraantje Pappie, Hardwell, Afrojack en Tim Hoffman.

Wil jij net als Kraantje Pappie ook je eigen sneakers ontwerpen? Koop dan aanstaande zondag een paar verse sneakers bij Sneakable, dan customized Babette ze gratis zoals jij dit wilt.

Naast de customize actie is er bij Sneakable ook nog eens een hele dikke sale gaande. Nu shop je de hipste sneakers van o.a. Nike, Adidas, Puma en New Balance met kortingen tot 60%. Dus ook al wil je geen gecustomizde sneakers dan is het zeker de moeite waard om eens langs te gaan in deze mooie Sneakerstore.