Fusion Rotterdam N5 2 - MVC N5 1 (jeugd)

Redactie 21-03-2019
Foto: MVCDe coach geeft aanwijzigingen aan haar team.

Zaterdag 16 maart stond de wedstrijd tegen de koploper in de poule op het programma te weten Fusion in Rotterdam. Sinds het nieuwe jaar heeft MVC N5 1al 6 keer winst weten te behalen. Zou dat weer lukken?

De eerste set speelde MVC vol overtuiging. Super service en 3 bonuspunten. Er werden moeilijke ballen geserveerd en menig speler was goed op dreef met service en een rustige pass. Hierdoor werd Fusion in de eerste set overdonderd; uitslag 1e set: 18-25.

De tweede set waren de rollen omgedraaid. Wel werd er weer goed gescoord met bonuspunten (3x) en service. Maar Fusion ging ook moeilijk serveren. En die service dan netjes en rustig passen bleek lastig. Wel waren er een paar mooie reddingen. Uitslag 2e set: 25-18.

De derde set wist MVC zich te herpakken. Maar ook Fusion bleef het MVC moeilijk maken. Er werden maar liefst 8 pogingen gedaan om bonuspunten te scoren, 2 daarvan waren succesvol. Uitslag 3e set: 25-16

In de laatste set had MVC nog even een opleving en scoorde weer 2 bonuspunten. Maar Fusion bleef constant en wist ook de moeilijke services te trotseren. Helaas ging deze set ook verloren met 25-17.

Eindstand 3-1 verloren. Al met al goeie inzet getoond door MVC en 10 bonuspunten gescoord.

Recreanten MVC:

Op woensdag trainen de recreanten van 19.30-21.00 uur en 1x per 2 weken spelen zij een wedstrijd thuis of uit (voordeel altijd door de weeks). Wil je een keer je volleybaltalent laten zien of gewoon een balletje spelen, dan mag je 3x meetrainen voordat je in moet schrijven als lid van zowel de vereniging als de bond.

Bedrijvensponsortoernooi;

Dit toernooi staat open voor deelname van volleybalteams op recreatief niveau van bedrijven en instellingen. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagavond 12 april 2019 in de Wethouder Smithal te Maassluis. Het inschrijfgeld bedraagt € 65,- per team.De sluitingstermijn van inschrijving is 1 april 2019.

We zoeken nog een hoofdsponsor, die zijn naam aan dit toernooi wil verbinden en verdere publiciteit zal krijgen via websites en andere media. Meld u aan of wie kent zo'n bedrijf?

Ook kunt u "eenmalig" als balsponsor vermeld worden/optreden tijdens een thuiswedstrijd van onze club voor een bedrag van € 50,-. Mail voor informatie naar: mvcbedrijventoernooi@gmail.com

Kijk voor meer uitslagen, wedstrijdverslagen en nieuws verwijzen op de website: www.mvcmaassluis.nl. Voor meer informatie over MVC bel Linda Fenne 06-28055008 (senioren en jeugd) of Patricia Pols 06-28087878 (recreanten). Email: bestuur@mvcmaassluis.nl