Koningsdag in en om de tent van M.S.V.'71

Redactie 26-04-2019
Foto: MSV

Zaterdag 27 april wordt de 24e Megaweek afgesloten met een feestelijke dag.

Voor jong en oud zijn er in en om de tent, bij voetbalvereniging M.S.V.'71, diverse activiteiten om aan deel te nemen.

Bij de familievereniging in Maassluis West koop je voor slechts € 3,- een polsbandje. Hiermee kunnen kinderen deelnemen aan het spelletjesparcours. De snoeppaal van de Karperhoeve is altijd heel populair. Natuurlijk hebben we de traditionele spelletjes als vlaggetjesrace, blikgooien, autootjesrace, spijkerpoepen, eendjes hengelen. Maar ook de schiettent, muizenmep, clowntjesspel, apen stapelen, tangram, gatenkaas en het balanceerspel horen bij het spelletjesparcours.

Op de Mega springkussens kan naar hartenlust gesprongen worden. Met de speciale bellenblaas kun je megagrote luchtbellen maken.

Handboogclub Doelgericht uit Hoek van Holland verzorgt de hele dag demonstraties. Ook alle bezoekers mogen een schot wagen, er zijn bogen voor oud en jong. Bij het spel Archery Ark leer je spelenderwijs boogschieten met special pijlen waar rubberen doppen op zitten.

Bij de snelheidsmeter gaat men op zoek naar het snelste schot, wie wordt KoningsdagKampioen 2019? Op het voetvolleyveld kan er een balletje hoog worden gehouden.

Tegen een kleine vergoeding kunnen de kinderen pony-rijden en schminken.

Clown Frankie maakt de hele middag mooie balloncreaties, terwijl je kans maakt op leuke prijzen in het mega prijzenpaleis.

In de loop van de middag zorgen de artiesten voor muzikale gezelligheid. Bryan Camphens. Kortom alle reden om op Koningsdag even een het feestgevoel te proeven bij M.S.V.'71. Hopelijk schijnt het oranje zonnetje schijnt maar ook bij slecht weer zijn er spelletjes in de tent.