Fietspromo volop in beweging

Redactie 16-05-2019
Foto: []

Het afgelopen weekeinde waren vele Fietspromo's her en der zichtbaar actief in beweging. Voor de zondag stond voor de rijders die een paar hoogtemeters niet schuwen, de Ronde van Nijmegen op het Fietspromo. Een ronde van 80, 120 of 160 km waarvoor 11-tal rijders zich hadden gemeld. De deelnemers werden vanuit de start vrijwel getrakteerd op een paar nijdige klimmetjes waarbij de Holleweg bij Berg en Dal als een echte kuitenbijter kon worden gezien. Na een prachtige lus langs de Waal en door Duitsland wachtte op het einde nog de 7-heuvelenweg bij Groesbeek. Moe maar voldaan werd de finish en het feestterrein bereikt.

Ondertussen werd door de thuisblijvers op zaterdag nog een ritje naar Renesse afgewerkt en wisten op zondag enkele Fietspromo's elkaar te vinden naar tochten langs de Rottemeren en naar Lisse.

Oftewel bij Fietspromo is er altijd wat te beleven. Voor hen die hoogtemeters willen maken, stoempen door de duinen of ontspannen rijden over de Zeeuwse dammen, het kan bij Fietspromo allemaal.

Voor aanstaande zondag staat er weer een gezamenlijke tocht langs Kinderdijk en door de Alblasserwaard op het programma.

Nog niet toe aan dit fiets geweld? Geen probleem, want bij Fietspromo kun je ook elke woensdagavond fietsen. Dan starten 3 of 4 groepen ieder naar eigen kunnen voor een rit van zo'n 45 km. Heb je zin om mee te rijden of wil je eens kennis maken met Fietspromo, neem dan contact met ons op via info@fietspromo.nl of kom gewoon met je fiets (en valhelm) naar de trainingsavond. Hiervoor verzamelen we bij de kantine van wandelsportvereniging VTM aan de Albert Schweitzerdreef. De starttijd van de training is om 19.30 uur.

Sponsor: Allround Computer Service BV- Maasdijk