Kringloopwinkelen was nog nooit zo leuk

Redactie 18-05-2019
Foto: Claudia OttenKringloopwinkelen was nog nooit zo leuk.

Elke dag nieuwe, unieke artikelen in de winkel. Voor de echte shopliefhebber is dat dé ultieme winkelervaring. Kringloopwinkel RataPlan biedt in dat geval de perfecte uitvalsbasis.

Kringloopwinkels zijn tegenwoordig voor al het winkelend publiek interessant. Je kunt er namelijk van alles vinden. Van meubels tot speelgoed en ook voor leuke zomerkleding, zowel vintage als hedendaags, ben je bij de kringloop aan het juiste adres. Het maakt niet uit of je een boekenwurm, een vinylfanaat of een verzamelaar van retro meubelstukken bent. Bij RataPlan is voor iedereen wat wils.

Stichting RataPlan is een maatschappelijke onderneming met als doel het creëren van kansen voor mens en milieu. Door elke dag nieuwe, unieke artikelen in de winkel aan te bieden bevorderen ze zoveel mogelijk hergebruik en wordt restafval gereduceerd. RataPlan stopt niet bij alleen hergebruik van spullen maar wil dat werken loont en dat iedereen mee kan en mag doen. Er worden zoveel mogelijk betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gecreëerd. Elk individu kan zijn/haar kwaliteiten bij RataPlan inzetten en verder ontwikkelen. Ze krijgen daarbij begeleiding van professionele bedrijfsleiders.

Wil jij zelf bijdragen aan de kansen voor mens en milieu? Dat kan! Bijvoorbeeld door het inleveren van oude nog bruikbare spullen. Heb je nog spullen staan? Neem dan contact op met de klantenservice van RataPlan en plan een ophaalafspraak in. Telefoonnummer: 088-8282782. Het is natuurlijk nog leuker om zelf langs te gaan in een van de vestigingen.

RataPlan Maassluis – Industrieweg 30-48, 3144 CH Maassluis, www.rataplan.nl.