(advertorial)Maison Sucre in Rotterdam:Woning als spiegel van de ziel

Redactie 21-05-2019

Met de bouw van nieuwe woningen in onder meer Maassluis, neemt ook de behoefte en interesse van consumenten voor woninginrichting toe. Dé plek waar het inrichten van een droomhuis - groot of klein - kan beginnen, is in hartje Rotterdam bij Maison Sucre. Zeker nu, want wie de winkel aan de Groenendaal vrijblijvend bezoekt, ontvangt in mei en juni een aantrekkelijke korting op de producten uit de exclusieve geur- en/of verflijn!

Voor eigenaresse en gastvrouw Sharon Streuper-Kievits van Maison Sucre bestaat er niets mooiers: klanten helpen aan een woninginrichting waarin ze zich écht helemaal thuis voelen en waarin ze een stukje identiteit van zichzelf terug kunnen vinden. De in Maassluis opgegroeide Vlaardingse startte in 2013 met compagnon Rob van Velzen, die de supervisie heeft over het technische gedeelte binnen het bedrijf, haar eigen droomwinkel nabij de bekende Kubuswoningen in de havenstad. 'Maison Sucre is een heerlijke winkel voor iedereen die houdt van smaak, warmte, stijl én gezelligheid," zegt Sharon. "Dat betekent dat we ons vooral richten op mensen en gezinnen die het fijn vinden om samen met ons na te denken hoe ze hun woning het beste tot zijn recht kunnen laten komen, zodat deze echt gaat bij dragen aan je eigen welzijn, rust en levensgeluk. Dat is belangrijk, want een interieur weerspiegelt je ziel. Dat wij daar vanuit ons vakgebied een bijdrage aan mogen leveren, maakt óns dan weer helemaal gelukkig."

Nouvelle

Sharon en Rob leerden elkaar jaren geleden kennen bij het Rotterdamse interieurbedrijf Suikertuin. De creatieve klik was er meteen. Zes jaar geleden besloten ze na de sluiting van Suikertuin samen verder te gaan onder de naam Maison Sucre (Frans voor 'suikerhuis'). "We borduren voort op het succes van Suikertuin," aldus Sharon, "maar we richten ons nu wel op een iets bredere doelgroep. We hebben alles in huis voor het topsegment als het gaat om het inrichten van woningen en overigens ook kantoren, maar voor Maassluizers of Maaslanders die niet meteen het meest exclusieve willen, hebben we sinds kort ook een eigen nieuwe, laagdrempeliger instaplijn gecreëerd: Nouvelle. De meubels en producten uit de Nouvelle-lijn zijn uiteraard ook van uitstekende kwaliteit en zeer stijlvol, maar zijn prijstechnisch interessanter. Maar welke keuze onze klanten ook maken: ze worden rijkelijk beloond voor het geld dat ze uitgeven met het ontwerpen van een interieur waarvan ze nooit hadden gedacht dat dit in hún woning mogelijk was."

Maison Sucre

Groenendaal 245

3011 ZW Rotterdam

010 760 18 50

info@maisonsucre.nl

www.maisonsucre.nl