Duurzaam en goedkoop winkelen? Kom kringlopen bij RataPlan

Redactie 24-05-2019
Foto: Claudia OttenKringloopwinkels zijn allang niet muf en stoffig meer.

Duurzaam en goedkoop winkelen? Dit kan bij kringloopwinkel RataPlan. Wanneer je tweedehands spullen koopt, betaal je minder en spaar je het milieu.

Shop bij RataPlan en creëer banen!

Kringloopwinkels. Een bekend fenomeen, maar wat doen zij eigenlijk? Het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is één van de belangrijkste doelen van RataPlan. En elke kopende klant levert een bijdrage. De verkoop van spullen in de winkels draagt namelijk bij aan het creëren van nieuwe banen.

Kringloopsnuffelen

Het stigma dat kringloopwinkels muf en stoffig zijn is allang verleden tijd! Naast dat het duurzaam en goedkoop is; is kringloopwinkelen tegenwoordig helemaal hip! Op zoek naar die mooie vintage bank, een hippe retro lamp of een unieke outfit? RataPlan heeft het! Elke dag komen er nieuwe unieke artikelen binnen in de winkel waardoor het assortiment dagelijks wisselt. Eens in de zoveel tijd een bezoekje brengen aan de kringloop kan dus een heus kringlooppareltje opleveren.

Hemelvaart

Op donderdag 30 mei zijn alle winkels van RataPlan geopend van 12.00-17.00 uur. Kom langs in één van onze kringloopwinkels, geef spullen een tweede leven en ga op zoek naar het ultieme kringloopkoopje. Drink een kopje koffie in onze koffiecorner tijdens het shoppen en maak er een gezellig dagje uit van!

RataPlan Maassluis – Industrieweg 30-48, 3144 CH Maassluis. www.rataplan.nl.