Agna Nobel exposeert in Theater Koningshof

Redactie 17-06-2019
Foto: PRE\u00e9n van de schilderijen van Agna Nobel.

Agna Nobel, gastkunstenaar van de Stichting Maassluise Kunstenaars, exposeert tot en met 25 juli schilderijen in het Atrium van Theater Koningshof.

Agna is 3 jaar geleden gestart met schilderen en is vanaf dat moment ook bij diverse Maassluise activiteiten aanwezig zoals: de Kunstexplosie en Montmartreplein. Zij heeft het afgelopen jaar onder andere deelgenomen aan diverse projecten zoals: The White Wall Project. Dit was een 600 meter lang doek in het Beatrixpark in Schiedam waar uiteindelijk door een deskundige jury 43 doeken uit zijn geselecteerd. The Colorfield Performance. Hier stonden in een weiland in Sloten ruim 400 panelen in een driehoek opgesteld. De uitdaging was dat het in 1 dag af moest zijn en er mocht niet met zwart worden geschilderd.

Agna is trots dat beide werken uit deze twee projecten ook tijdens deze expositie in Theater Koningshof mogen hangen.

Dit jaar heeft zij voor de eerste keer als gastkunstschilder tijdens de 20ste Kunstroute mogen exposeren in Ervaar Maassluis.

Met vragen over schilderen in opdracht of welke vraag dan ook met betrekking tot haar schilderwerk kunt u haar mailen op: paintings@noa-art63.nl.


Ander nieuws
Deel dit artikel