Zomerweek KidsClub Dalenbuurt afgesloten met kinderdisco

Redactie 09-08-2019
Foto: PRBurgemeester Haan kwam ook nog even langs tijdens de KidsClub zomerweek.

Na het zonnige begin volgde op woensdagavond de speurtocht. Het was spannend en de teams waren aan elkaar gewaagd. Sommige gingen toch nog even terug de wijk in omdat ze nog wat vragen hadden gemist. Maar uiteindelijk had iedereen het juiste antwoord.

Op donderdag werd een bezoek gebracht aan Avonturis waar de kinderen eerst een rondleiding kregen van boswachter Jeroen. De kinderen hebben weer wat geleerd over de natuur en gingen daarna heerlijk spelen. Later die dag deden zij op het veld achter de Sparrendalflats diverse spelletjes zoals levend Stratego, tikkertje en het bij de KidsClub wereldberoemde pionnen roof dat dit jaar werd omgedoopt tot helmen roof.

Op vrijdag 2 augustus waren er de hele dag diversen balspelletjes variƫrend van voetbal tot trefbal en nog veel meer.

Zaterdag overdag waren er allerlei "oud Hollandse" spelletjes zoals blik gooien, sjoelen, ring werpen en een zelf gemaakt parcours met hindernissen en opdrachten. Tevens was de damclub Jocodam aanwezig waarbij de kinderen kennis konden maken met de damsport. De week werd afgesloten met de mega kinderdisco op zaterdagavond. Er werd flink gedanst en gesprongen van links en rechts. Met als afsluiter de stoelendans waarbij ook een aantal ouders deelnamen. Het team van de KidsClub is trots op wat zij in een paar maanden voor elkaar hebben gekregen voor de kinderen en bedanken dan ook alle kinderen en ouders voor hun komst en uiteraard ook alle vrijwilligers voor hun inzet. Tevens dank ook aan alle sponsoren die dit door hun bijdrage allemaal hebben mogelijk gemaakt. Het team gaat er alles aan doen om in de herfstvakantie wederom een activiteit te organiseren. De datum is nog niet bekend maar houdt Facebook en Instagram in de gaten en mocht u vragen hebben mailt u dan gerust naar kinderclubdalenbuurt@gmail.com.