Nieuw in Maassluis: Elegance Hair & Beautysalon

Redactie 05-12-2019
Foto: PRHet team van Elegance Hair & Beautysalon.

Op 22 oktober van dit jaar opende Elegance Hair & Beautysalon haar deuren in Maassluis. "Elegance Hair & Beautysalon staat voor elegantie van alle vrouwen", zo vertelt eigenaresse Emine oguz Özdemir. "Wij beschikken over een enthousiast en gastvrij team dat dagelijks klaarstaat om het haar een frisse metamorfose te bezorgen. De professionele merken waarmee wij werken zijn Schwarzkopf, Olaplex, en Xp." De eigenaresse zelf is gediplomeerd visagiste die je voor alle feesten en partijen kunt boeken voor de ultieme make-up make-over. Ook harst zij en beheerst zij de techniek van het Oosters epileren met garen. Kapster Selda is een specialist in hairstyling, paintings en opsteken. Ook zij beheerst het Oosters epileren met garen. Havva is het derde lid van het team; zij is momenteel in opleiding als allround kapster.

"De feestdagen komen steeds dichterbij, dus maak snel een afspraak bij ons om zeker te zijn van mooi haar. In de hele maand december geven wij 10 procent korting op alle haarbehandelingen. Wij werken zonder afspraak en de koffie staat altijd voor je klaar", zo besluit Emine.

Je vindt Hair & Beautysalon Elegance op Westeinde 6A in Maassluis. Kijk voor meer informatie op Facebook en Instagram via elegance_hair_beautysalon.