De Laurenburg ontvangt donatie van Verboon Maasland

Redactie 03-01-2020
Foto: Zonnehuisgroep Vlaardingen De cheque werd dankbaar in ontvangst genomen.

Bewoners van De Laurenburg in Vlaardingen ontvingen op 24 december een cheque ter waarde van 3000 euro van Verboon Maasland. Via een vrijwilliger die bij De Laurenbrug samen met een bewoner elke week met houtbewerken bezig is, is deze donatie tot stond gekomen. Hij heeft dit goede doel aangedragen bij zijn werkgever Verboon Maasland. Daar wordt elk jaar, in plaats van een kerstpakket, het geld aan een goed doel besteedt.

De cheque is een belangrijke bijdrage voor het sporten van bewoners van De Laurenbrug. Zij gaan al bijna 6 jaar elke dinsdagmorgen aan de slag onder professionele begeleiding van sportinstructeurs van De Polderpoort.

En dit sporten is niet mogelijk zonder sponsoren. Sporten heeft naast het bewegen een belangrijke functie, want bewoners nemen hierdoor actief deel aan de samenleving en ervaren daarmee plezier en gezelligheid.

In De Laurenburg wonen mensen tussen de 18 en 65 jaar met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) of een spierziekte. De Laurenburg is onderdeel van Zonnehuisgroep Vlaardingen.