Opheffingsuitverkoop bij Anne & Anne Kook en Design

Redactie 09-01-2020
Anne & Anne Kook en Design gaat sluiten.
Foto: Lianne Vlielander Fotografie

De start van het nieuwe decennium betekent de start "of something new" voor de dames van Anne & Anne Kook en Design. Na bijna 23 jaar vol passie en enthousiasme aan dit bedrijf te hebben gewerkt, zijn de eigenaressen toe aan iets nieuws en hebben zij besloten te gaan stoppen met hun bedrijf. "Een zware beslissing, want Anne & Anne is toch echt ons kindje, opgebouwd vanaf de grond tot, wat wij toch wel met enige trots mogen zeggen, een begrip in Maassluis en in de regio", zo laten de dames weten. "Naïef en nog niet geheel bekend met alle kookjargon, begonnen wij in het 'oude politiebureau' op de markt, Anne & Anne Kook en Design. In eerste instantie was het de bedoeling om het een jaartje te proberen en dan te beslissen over de eventuele voortgang. Ondertussen breidde het assortiment, in ons fraaie pand, zich uit met steeds meer professioneel kookgerei, kookgadgets en mooie designartikelen."

Binnen vier jaar werd een eigen pand aan de Noordvliet gekocht en gingen de dames aan de slag om dit nieuwe onderkomen grondig te (laten) verbouwen. En de trouwe klantenkring bleef zich in al die jaren verder uitbreiden. "Naast het meer dan fulltime runnen van onze winkel, heeft het Stadshart óók ons hart gewonnen en hebben wij ons altijd ingezet om deze parel op te poetsen."

Donderdag 9 januari start de opheffingsuitverkoop bij Anne & Anne Kook en Design met kortingen van 20 tot 70 procent. "En zolang het pand niet verkocht is, houden we de basiscollecte op peil en ontvangen klanten altijd 20 procent korting op deze collectie."

Je vindt Anne & Anne Kook en Design aan de Noordvliet 9 in Maassluis.