'Songs of Fantasy in de Immanuëlkerk

Redactie 26-01-2020
Foto: PRDe Nederlandse sopraan Anna Majchrzak is regelmatig te zien en te horen met het orkest van Andr\u00e9 Rieu.

Samen met Arjan Breukhoven (orgel/piano) zal de sopraan Anna Majchrzak op vrijdag 7 februari onder de titel 'Songs of Fantasy' een avond verzorgen in de Immanuëlkerk van Maassluis verzorgen. De Nederlandse sopraan Anna Majchrzak is regelmatig te zien en te horen met het orkest van André Rieu, waarmee zij optreedt in Australië, Argentinië, Brazilië, Italië en natuurlijk het Vrijthof in Maastricht. Arjan Breukhoven is geen onbekende in de Immanuëlkerk. Regelmatig was hij te gast als organist, pianist en dirigent van verschillende mannenkoren.

Naast het begeleiden van de zang van o.a. het Ave Maria van A Piazzolla en You Raise Me Up van R. Lovland zal Arjan ook alleen op orgel / piano te beluisteren zijn met de Ouverture Phantom of the Opera van A Lloyd Webber orgel en Clair de Lune van Cl. Debussy piano.

Kaarten kosten aan de kerk 8 euro en in de voorverkoop 7 euro. Verkrijgbaar via oci.maassluis@gmail.com of Ervaar Maassluis in de Nieuwstraat. Kijk voor meer informatie op de website www.pknmaassluis.nl/immanuelkerk/orgelcommissie.