Van HemertVoor ieder wat wils met trouwpakken op maat

Redactie 05-03-2020
Foto: BdKBij Van Hemert zijn ze helemaal klaar voor het nieuwe trouwseizoen.

De nieuwe collectie trouwpakken is binnen en bij Van Hemert zijn ze dan ook helemaal klaar voor het nieuwe trouwseizoen.

"Dit is de periode waarin veel aanstaande bruidegoms oriënterend op zoek gaan naar hun outfit voor de trouwdag. En daar helpen wij hen uiteraard graag bij", vertelt Arian Groeneweg van Van Hemert.

In de nieuwe collecte van Van Hemert zijn confectiepakken te vinden, maar je hebt hier ook de mogelijkheid om een maatpak te laten maken. "Voor de maatpakken hebben we weer hele mooie nieuwe stoffen binnen, waarmee we een trouwpak volledig op maat en naar de wensen van de bruidegom kunnen maken." Ook overhemden zijn bij deze Maassluise mannenmodezaak volledig op maat te bestellen. Schoenen in iedere gewenste kleur maken de outfit compleet. "Wij hebben MioTinto schoenen in ons assortiment; deze schoenen van Italiaanse makelij worden naar wens gekleurd."

Groeneweg merkt dat het Peaky Blinders thema, afkomstig uit een bekende Netflix-serie, een echte trend aan het worden is bij de trouwpakken. "Denk aan driedelige pakken met een gilet en ruitpatronen. Hier hebben wij ook bijpassende accessoires bij zoals strikjes en bretels."

Het uitzoeken van een trouwpak mag een uitje en een leuke beleving zijn, vinden ze bij Van Hemert. "Wij werken op afspraak en maken er dan echt een mooie herinnering van. We hebben een speciale ruimte in de winkel hiervoor ingericht zodat we alle ruimte en tijd hebben. Neem gerust getuigen, broers en (schoon)vaders mee naar de afspraak en natuurlijk kleden wij ook hen graag aan voor de grote dag." Het is tevens mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken. "En we hebben een vermaakservice in ons eigen atelier."

Natuurlijk kun je ook voor vrijetijdskleding bij Van Hemert terecht. "De nieuwe voorjaarscollecte hangt weer in de winkel, dus loop gerust een keertje bij ons binnen."

Je vindt Van Hemert aan de Noordvliet 49, 3142 CJ in Maassluis. Neem voor meer informatie contact op via 010-5912061 of mail naar arian@hemertkleding.nl.