Nieuwe kleedkamers MHV Evergreen geopend

Redactie 23-07-2020
Foto: EvergreenDe nieuwe kleedkamers en het overdekte terras bij MHV Evergreen.

Zaterdag 11 juli was het zover. Het nieuwe kleedkamergebouw van MHV Evergreen werd door sportwethouder Sjef Evers geopend.

Plannen voor een nieuw clubhuis waren er al lange tijd. Maar alle voorbereidingen (en ook tegenslagen) vergen veel tijd. Ondertussen was ook veld 1 aan vervanging toe en dit ging ten koste van de begroting van het nieuwe clubhuis. Een prachtig nieuw waterveld werd aangelegd, maar de plannen voor de nieuwbouw moesten daardoor bijgesteld worden. Besloten werd om het clubhuis op te knappen, en om daarnaast dan een nieuw kleedkamer gebouw neer te zetten. Er werden wederom gesprekken gevoerd met de gemeente en het Fonds Schiedam Vlaardingen en een BOSA subsidieregeling werd aangevraagd.

Na alle toekenningen kon de bouw uiteindelijk begin dit jaar beginnen. Er staat nu een nieuwbouw met twee grote kleedkamers met douches, toiletruimtes, een bestuurskamer en een teamkamer zodat de teams voorafgaande aan hun wedstrijd hun overleg kunnen houden. Tevens is aan het clubgebouw een grote terrasoverkapping geplaatst.

De komende tijd zullen er nog zonnepanelen worden geplaatst en nog wat kleine 'puntjes op de i' gezet worden zodat alles helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen.

MHV Evergreen wil willen de gemeente Maassluis, het Fond Schiedam Vlaardingen en de landelijke overheid hartelijk bedanken voor hun steun.

Vanwege de coronamaatregelen kon de opening nu niet groots gevierd worden met de leden, maar volgend jaar bestaat de vereniging 50 jaar en gehoopt wordt dat dit groots gevierd kan worden met zowel de leden als de inwoners van Maassluis.