Tijdelijke leden stop OldStars Excelsior Maassluis

Redactie 18-09-2020
Foto: ExcelsiorMDe laatste mannen die zich hebben aangemeld bij de OldStars Walking Footballers van Excelsior Maassluis. V.l.n.r.:\nTinus Weber, Pieter J Korpershoek, Aad Groen, Eric Druppel en Arie van der Giezen.

Met 39 spelers blijkt het Walking Football bij Excelsior Maassluis aan populariteit te winnen. Na twee jaar is dit een respectabel aantal, echter komt de club nu in een fase om het aantal deelnemers niet meer te laten groeien en tot nader order het lampje op rood te zetten.

Het wordt niet alleen wat druk op het veld; zolang er na afloop koffie kan worden gedronken op het terras gaat het nog net, maar als de weersomstandigheden minder worden, wordt het ook te druk in de kantine. Zeker ook nog eens als de corona voorschriften gevolgd dienen te worden. Daarnaast kan een te grote groep resulteren in diverse kleinere clubjes en dat willen ze voorkomen.

Nieuwe leden kunnen zich nog wel aanmelden, maar zullen dan op een wachtlijst komen. Zodra er ruimte is, zullen zij worden benaderd. Op de website van Excelsior Maassluis kan je vinden met wie je in contact moet komen om je aan te melden. Of kom gewoon op de maandagochtend naar het voetbalveld aan de Lavendelstraat 2 te Maassluis.