Kleine nederlaag tegen koploper voor tafeltennissers TOG

Redactie 15-10-2020
Foto: TOG (archief)Tweemaal winst voor Robert Kuiper van TOG 1.

Het – laag geklasseerde - eerste team van tafeltennisvereniging TOG ging op bezoek bij VVV. Er werden 3 punten behaald (het werd 6-3 voor VVV), en met name Robert Kuiper liet zich zien. Hij klopte twee Leidschendamse tegenstanders. Brian de Leeuw won eenmaal, Dennis Breevaart bleef op de nul.

Het eerste duoteam klopte Rijnsoever met 3-2. De 'coronadubbel' (in een wedstrijd om beurten een game spelen) werd gewonnen, Brian de Leeuw won tweemaal, Bart Dijkman won niet.

Duo 2 won met 3-2 van Salamanders. Joyce van der Velde en Martijn de l'Ecluse wonnen elk een enkelpartij en samen de 'dubbel'. 4-1 werd het voor Duo 3 tegen Smash (Marcel van der Kerckhoff 2, Hans Groenheide 2). Koploper Duo 4 blijft het goed doen. Damian van Bergenhenegouwen en Sander Spruijt versloegen HTTV-070 met 5-0.

Het tweede reguliere team verloor, na een krappe nederlaag een week eerder, met 8-1. Germinal was te sterk (Sanjay Soekhlal 1, Pawel Chrobak 0, Jos van Nierop 0).

In hoeverre de competitie een vervolg krijgt, en zo ja wanneer, is op het moment van schrijven nog niet bekend. Nieuwe coronamaatregelen staan dat mogelijk in de weg.

Sponsor: Eetcafé The Ollie's