Nieuwe Kringloopwinkel in Maasdijk

Redactie 15-10-2020
Foto: PRDe nieuwe kringloopwinkel in Maasdijk is sinds afgelopen zaterdag geopend.

Zaterdag 10 oktober is in Maasdijk Karel de Koning Kringloopwinkel geopend. Naast een kringloopwinkel van ruim 600 vierkante meter, doet deze nieuwe kringloopwinkel ook woningontruimingen. "De woning zal tot op de puntjes bezemschoon opgeleverd worden en we dragen zorg voor een goede bestemming van de inboedel. Ook voeren wij kleine reparaties en onderhoud uit zoals stuc- en schilderwerk en snoeiwerkzaamheden in de tuin. En we rekenen hierbij geen voorrijkosten."

De opbrengsten van Karel de Koning Kringloopwinkel gaan, nadat uiteraard de eigen vaste lasten zijn betaald, voor een deel naar goede doelen. "Uiteraard kunnen mensen altijd een aanvraag doen voor een goed doel als ze iets nodig hebben, maar daar niet de financiƫle middelen voor hebben.

Karel de Koning Kringloopwinkel is van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 17.00 uur geopend, op vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Deze kringloopwinkel is gevestigd aan de Prins Mauritsstraat 22 in Maasdijk.