MHV Evergreen MC1 pakt de eerste plek

Redactie 22-10-2020
Foto: MHV EvergreenDe meiden van de MC1.

Een paar weken geleden begon de MC1 van MHV Everreen een wedstrijd tegen Barendrecht, maar helaas moest die wegens omstandigheden na een paar minuten gestaakt worden. Deze wedstrijd werd onlangs ingehaald.

De meiden stonden op plek 2 en als ze deze wedstrijd zouden winnen, dan zouden ze nummer 1 worden. Barendrecht had tot nu toe alles nog verloren en de meiden dachten waarschijnlijk: 'Kat in 't bakkie die 1e plek' want de eerste helft speelden de meiden niet zoals gewoonlijk. Barendrecht had niks te verliezen, dus die gingen wel vol in de aanval.

Toch gingen de meiden uit Maassluis de rust in met een 2-0 voorsprong. Na de rust scoorde Barendrecht de 2-1. Evergreen scoorde niet lang daarna, maar dat doelpunt werd afgekeurd wegens gevaarlijk spel. Uiteindelijk wonnen de meiden met 3-1 en daarmee werd de 1e plek in de voorcompetitie een feit.

Het is nu afwachten waar de meiden ingedeeld zullen worden. Nu speelden ze in de 3e klasse, en gehoopt wordt dat ze doorschuiven naar de 2e klasse.

Het zaalseizoen gaat helaas niet door, maar de meiden zijn het er allemaal wel over eens dat ze sowieso de hele winter door willen trainen om na de winter - als dat dan hopelijk weer is toegestaan - weer vol gas te kunnen starten aan de veldcompetitie.