Druivengeld voor Stichting Present Maassluis

Redactie 19-11-2020
Foto: St. PresentTanja Cats, co\u00f6rdinator Stichting Present, neemt de gift van familie Van den Dool in ontvangst.

Evert en Wil van den Dool uit De Lier hebben een druivenkas aan huis met Westlandse druiven. Elk jaar wordt een groot deel van de rijke druivenoogst verkocht en de opbrengst gaat naar een goed doel. Omdat Evert en Wil Stichting Present Maassluis een warm hart toedragen, schonken ze dit jaar het druivengeld aan deze stichting. Uit ervaring weten Evert en Wil wat de stichting doet voor anderen, omdat zij zelf via Present een tuin-opknap-project hebben mogen uitvoeren.

Stichting Present zit ook in coronatijd niet stil, sterker: er komen meer hulpvragen binnen dan ooit. Zo is daar die oudere, broze man zonder netwerk. Na een tijd van revaldiatie mag hij huiswaarts keren, maar zijn woning is verwaarloosd. De hulp van Stichting Present wordt ingeroepen en met behulp van een groep vrijwilligers krijgt de woning een flinke opfrisbeurt. De dankbare man kan alsnog op een verantwoorde manier terug naar zijn huis. Eén van de vele voorbeelden waar Stichting Present een helpende hand biedt en op die manier een groot verschil maakt.

Stichting Present is afhankelijk van giften, fondsen en subsidies. Daarom zijn ze heel blij met de mooie gift van de familie van den Dool en met hun praktische hulp. Wilt Stichting Present ook praktisch of financieel steunen? Kijk voor meer informatie op www.presentmaassluis.nl.