Advertorial: Veilig op stap met Nooteboom Tours

Redactie 29-04-2021
Foto: Nooteboom ToursHet is weer mogelijk om een dagje uit te gaan met de touringcar.

Na een lastig jaar pakt het Maassluisse touringcarbedrijf Nooteboom Tours de draad weer op. Ondanks de beperkingen vanuit de overheid, is het gelukkig weer mogelijk om een dagje uit te gaan met de touringcars. Half april zijn reeds twee touringcars voor een mooie bollentocht vertrokken. Onderweg werd er koffie met een gevulde koek aangeboden door de chauffeurs. De reacties waren louter positief; de passagiers waren blij om weer eens op stap te kunnen.

Nooteboom rekent erop dat de mogelijkheden steeds groter worden. Zo worden er vanaf mei meerdere dagtochten georganiseerd naar mooie bestemmingen in Nederland. Een lentecruise door de Betuwe, vaartocht over de Loosdrechtse Plassen en een zomerse dag naar Terschelling zijn een greep uit het aanbod.

Uiteraard wordt er tijdens de reizen rekening gehouden met de geldende maatregelen. Zo is het dragen van een mondkapje in de bus op dit moment nog verplicht. Daarnaast is er desinfectiemiddel aanwezig bij de in- en uitstap en worden de touringcars extra goed gereinigd na iedere rit. Ook zijn de moderne bussen uitgerust met een speciaal luchtfiltersysteem wat verspreiding van virussen tegengaat.

Al met al ziet Nooteboom Tours de toekomst zonnig tegemoet: 'Het mooie lenteweer zorgt ervoor dat het bij iedereen gaat kriebelen. Onze doelgroep zit al meer dan een jaar grotendeels binnen en kan niet wachten om weer op stap te gaan. We kijken er enorm naar uit om onze klanten snel weer te begroeten in de touringcars', aldus de optimistische chauffeurs van het touringcarbedrijf.

Elders in deze krant en online (www.nooteboomtours.nl/dagtocht) is meer informatie te vinden over het aanbod van dagreizen.