Senioren Computerclub Koningshof presenteert workshopoverzicht

Redactie 14-07-2021

Op dinsdag 20 juli van 14.00 tot 16.00 uur organiseert de Senioren Computerclub Koningshof (SCK) een introductiemiddag in de Koningshof in Maassluis. Deze is toegankelijk voor leden en niet-leden. U krijgt een presentatie van de workshops en activiteiten voor het komende seizoen. De workshops zijn kleinschalig en de docenten zijn overwegend ook senioren. 'Domme' vragen bestaan niet; vragen helpen juist in het begrijpen. Workshops zijn er op verschillende digitale niveaus en over verschillende onderwerpen. De workshops worden overdag in de Koningshof gegeven. Leden kunnen gratis deelnemen aan de workshops. Bent u nog geen lid maar wel geïnteresseerd, op deze middag staat de secretaris van de vereniging u graag te woord. Iedereen boven de 50 jaar kan lid worden, de contributie bedraagt 20 euro per kwartaal. Alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk. Ook de inloop op dinsdagmiddag waar computerproblemen opgelost kunnen worden.

Na de presentatie krijgt u een drankje aangeboden en is er gelegenheid om met de verschillende docenten de workshops nader te bespreken.

Zoals iedere vereniging kan de Senioren Computerclub Koningshof (SCK) ook vrijwilligers gebruiken. Interesse? Neem dan contact op via www.sckmaassluis.nl.