Clubhuis TV Evergreen in een nieuw jasje

Redactie 05-08-2021
Foto: TV EvergreenPeter de Labije en Richard den Held werden bedankt voor hun inzet.

Het bestuur van TV Evergreen besloot in februari dat het weer eens de hoogste tijd werd om het clubhuis te restylen. Zo'n beetje alles werd voorzien van een nieuw kleurtje of vervangen door andere materialen.

De muren zijn groen gemaakt (hoe toepasselijk), de plafonds weer gewit, de TL-balken en andere verlichting vervangen door spots, steigerhout aan de bar, nieuwe siergordijnen, tafels geschuurd en gelakt, nieuwe stoelen en bankjes, een grote poster en ons Evergreen-logo op muren en onder de bar mooie grote foto's van diverse tennissterren (zie ook foto).

"We zijn begonnen in de corona-periode, waarin het clubhuis nog geheel gesloten was. NL-Doet stond bij ons ook volledig in het teken van het opknappen van het clubhuis. Toen eenmaal duidelijk was dat het clubhuis weer open mocht, door het versoepelen van de maatregelen, hebben we nog een eindsprint getrokken om alles klaar te krijgen", zo laat TV Evergreen weten. "Peter de Labije en Richard den Held hebben echt heel veel uren op de club doorgebracht en veel werk verzet. Het bestuur heeft hen dan ook in het zonnetje gezet met een toespraakje en een cadeaubon. Daarnaast hebben zo'n 13 andere leden ook hun steentje bijgedragen, waardoor we er dus de komende jaren weer goed bij zitten."